Rossz taktikát választott a törtető lány

Videó - VV-Éva mindenkit maga ellen uszít?

A győzelem lebegett az ő szeme előtt is a beköltözéskor, ám szép sorban mindenkit maga ellen fordított Éva, folytonos hisztijével még Alekoszt is elveszítheti szövetségesként.

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak képgaléria

2011.03.23 14:19ma.hu

A héten kemény rend és fegyelem, no meg két kiképző költözött a villába, de nem mindegyik lakó vette tudomásul a megváltozott játékszabályokat. Márpedig Éva ezzel újra kihívhatja mega ellen a sorsot, nem beszélve a többiek haragjáról.

A törtető lányt a ValóVilág játékosai eddig minden lehetséges alkalommal megpróbálták hazaküldeni, de az eddigi két párbajáról győztesen tért vissza, további 2 biztos hetet nyerve ezzel. Most szombaton viszont újabb kiválasztás jön, és Évát most semmi sem védi, minden esélye megvan az újabb jelöltségre.

Ő pedig ahelyett, hogy meghúzná magát, tovább feszíti a húrt.

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak (További képek a galériában)

A kiképzés hetén sem áll be a sorba, sőt, kifejezetten renitens módon áll a feladatokhoz, a kapott parancsokat nem csak szimplán elsumákolja, hanem kifejezetten szembeszáll minden utasítással. Még az sem érdekli őt, hogy emiatt társait is büntetik, a fekvőtámaszok száma egyre csak nő - de nem Évának, ő kihúzza magát ez alól is.

Extra büntetésként persze a lány még egy konyhatakarítást is begyűjtött magának, de ehhez Jerzyt hívta segítségül, akit alig néhány perc múlva magára hagyott, hogy miközben a fiú szorgalmasan mosogat, ő békésen tudjon dohányozni az udvaron.

Már jó ideje csak Alekoszra számíthat szövetségesként, a többiek rokonszenvét hetekkel ezelőtt elveszítette, de most nagyon úgy tűnik, hogy a görög fiút is magára haragította a viselkedésével. Nem sok jóra számíthat szombaton...

Még több hír VV-Éváról ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.