"Ez csak hisztéria"VV-Éva: Szandikának nincs helye

Videóval! VV-Éva: Szandikának nincs helye itt!

Miközben Gombi készül a párbajra, még csak sejteni sem lehet, kinek ad kendőt szerdán és kit visz ki szombaton párbajozni. Szandika nagyon szeretne menni, ami megint felbolygatta a kedélyeket.

Erotikus fotózás volt a ValóVilág villájában képgaléria

2011.02.22 12:29ma.hu

Ha egy kicsit szeretsz, rám rakod a jelet” – könyörgött Szandika Évának, egy következő kiválasztásra célozgatva.

A villa plasztikcicája már hetek óta panaszkodik és nem most fordult meg a fejében először, hogy ideje lenne feladni a játékot, néhány hete pedig annyira kikészültek az idegei, hogy be kellett injekciózni, hogy megnyugodjon. Már akkor is azt mondogatta, hogy még 3 nap és kimegy, és hiába maradt végül, a szabadulási vágy semmit nem csökkent.

Az már biztos, hogy szombaton a stúdió egyik székében Gombi fog ülni, de hogy kit visz ki magával párbajra, arról jóformán semmit nem lehet sejteni, a szépfiú mélyen hallgat terveiről.

Szandika már kevésbé marad csöndben, ő az utóbbi napokban újra rákezdte a „haza-akarok-menni” egyszemélyes kórusművet, és kijelentette, ha kell, ezentúl semmi mást nem fog senkinek mondani, csak azt, hogy ha erről a párbajról „lecsúszik”, akkor a következő kiválasztáson mindenki őrá rakja a jelet.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Persze ez a lakók jó részének nem tetszik, hisz mindenki úgy érzi, egy párbajra az ember nem úgy megy ki, hogy kinn is akar maradni, a párbajon küzdeni kell a visszajutásért. Leginkább a korábbi nagy barátnő, Éva akadt ki, és nem a legkedvesebb szavakkal illette Szandikát: sem szemtől szemben, sem a háta mögött nem lehet már fellelni a legapróbb nyomát sem a korábbi összetartásnak.

"Lesz*rom mindenkinek itt a nyomorát, háromszor kell összekaparni a földről, nem foglalkozik senkivel, csak saját magával, mert szeretethiányos... Aki ki akar menni, az menjen ki és essen ki." - háborgott a többieknek.

Éjjel viszont ő volt a legjobban megsértődve, amikor ezt Gombi és Béci visszamondta Szandikának, sőt azt sem tartották titokban, hogy Éva tulajdonképp kijelentette: ő azért jött ide, hogy győzzön, és ha azon múlik, mindenki menjen haza, aki nem érzi magát idevalónak.

"Ez csak hisztéria!" - minősítette a Törtető lány Szandi utóbbi napjait. "Ha valaki tényleg ennyire gyengének érzi magát és nem szeretne itt lenni, az megérdemli, hogy kiessen! És ne vegye el attól az embertől a lehetőséget, aki mondjuk szeretne itt maradni jó sokáig, vagy szeretné akár megnyerni!" - fakadt ki a többiek előtt.

Ehhez képest viszont meglepő volt, hogy nem sokkal később az udvaron épp ő fakadt sírva Alekosz előtt, mondván: "Nem akarok itt lenni tovább, vigyetek haza innen!"

Úgy tűnik, a játékosok egyre kevésbé élvezik a versenyt - pedig akárhogy is számoljuk, még jó néhány hétig ki kell bírniuk, ha szeretnék megnyerni az 50 milliót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.