Bőkezű volt az kormányfő a "nem-szexért"

Berlusconinak 34 millió euróba kerültek a lányok

Bíróság előtt kell számot adnia az olaszok kormányfőjének, amiért igen bőkezűen jutalmazta a kíséretében megjelenő hölgyeket. Berlusconi tagadja, hogy szexuális szolgáltatás is járt a kísérethez.

A Bécsi Operabál díszvendége Ruby, a prostituált volt képgaléria

2011.03.10 11:29MTI, ma.hu
Fotó: MTI (További képek a galériában)

Egyetlen év alatt 34 millió euró (több mint 9 milliárd forint) ment el azokra az ékszerekre, antikvitásokra és egyéb ajándékokra, amelyekkel Silvio Berlusconi olasz kormányfő a vele gyakran megjelenő hölgyek szolgáltatásait honorálta.

A 74 éves politikusnak most bíróság előtt kell felelnie, bár nem a féktelen pénzköltésért, ez önmagában nem tilos, de kutatják az összegek forrásait, hanem elsősorban arról kell számot adnia, hogy tényleg folytatott-e szexuális viszonyt kiskorúakkal is.

A legismertebb "kísérője" a Ruby néven híressé vált marokkói prostituált, aki még 17 évesen bukkant fel rendszeresen Berlusconi oldalán, ám a mai napig mindketten azt állítják, hogy nem történt köztük szexuális aktus, a politikus csak kedvességből halmozta el ajándékokkal a lányt.

Ruby egyébként az idei Bécsi Operabál díszvendégeként tűnt fel ismét a közönség előtt.

A Corriere della Sera című olasz napilap szerint 120 ezer euróba kerültek a díszes sálak és kiegészítők, 65 ezerbe pedig a különféle ékszerek. A tökéletes helyszín, a Portofino nevű fürdővárosban lévő kastély bérlése 675 ezer eurót emésztett fel, és ennél is többet, 900 ezer eurót fizetett a politikus egy, az antiquai adóparadicsomban található villa gáz- és villanyszerelési munkálataira.

A dekorációra is volt gondja: műkincsekre összesen 850 ezer euró ment el az antikvitásokban.

Mindezek természetesen a lányoknak fizetett közvetlen díjon felül értendők, a konzumhölgyek alkalmanként akár 100 ezer eurót is zsebre vághattak, amikor Berlusconi mellett kellett megjelenniük.

Olvasson többet Berlusconi botrányairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.