Kiskorú szexrabszolgák kényeztették

Képek! Királyi pedofilbotrány: Károly herceg testvére 17 évessel szexelt!

Virginia ma már 3 gyermekes anyuka, de 17 évesen - kiskorúként - a brit trónörökös öccsével többször is szexuális kapcsolatot létesített, ráadásul közvetítő révén jutott a herceghez.

Pedofilbotrány a brit királyi családban: András herceg kiskorúval szexelt? képgaléria

2011.02.28 09:29ma.hu

Szexuális bűnözőként tartják nyilván a hatóságok azt az amerikai férfit, aki számos alkalommal közvetített kiskorú lányokat különféle államférfiaknak, ám eddig viszonylag kevés „megrendelő” keveredett közvetlenül a pedofilbotrányba.

Most azonban azzal állt a nyilvánosság elé a 27 éves, 3 gyermekes ausztrál Virginia Roberts, hogy tíz évvel ezelőtt háromszor is járt András hercegnél – a brit trónörökös Károly herceg öccsénél –, hivatalosan személyi masszőrként, de valójában szexuális szolgáltatásokat kellett nyújtania a megrendelőnek.

A fiatal lányt Jeffrey Epstein közvetítette ki a herceg kérésére, és bár akkor már 17 éves volt, András herceg előtt 15 évesnek adta ki magát. Akárhogy is, mindenképp kiskorúnak számított akkoriban, és bár a Mail on Sunday című londoni lap szerint semmi nem utal arra, hogy valóban történt volna bármilyen szexuális kapcsolat köztük, Roberts azt állítja, hogy Epstein megbízói számos alkalommal „használták” őt ilyen célra.

Fotó: Telegraph (További képekhez KATT ide!)

Jeffrey Epsteint jogerősen börtönbüntetésre ítélték, amiért kiskorúakat kényszerített prostitúcióra, a tárgyalás során derült fény arra is, hogy András herceg szintén a megrendelők közt volt.

Virginia azt is elárulta, hogy Epstein a világ szinte minden részére utaztatta őt és néhány másik lányt, hogy "szórakoztassák" a milliárdos barátait, átlagosan 40-60 év közti férfiakat. "Volt köztük jól ismert üzletember, akinek a várandós felesége a szomszéd szobában aludt, volt világhírű tudós, egy nagy tekintélyű liberális politikus és külföldi államfő is" - vallotta be a fiatalasszony.

Elmondta, hogy többen is voltak a csapatban, de ő volt az egyike a kevés kiválasztottnak, akiket a legkülönlegesebb "vendégek" rendelkezésére bocsátott a kerítő.

Roberts asszony saját bevallása szerint 18 évesen eszmélt rá, hogy mi is történik, amikor a most 58 éves Epstein közölte, gyereket akar tőle, de írja alá, hogy minden jogáról lemond. Ebbe Virginia nem ment bele, később pedig - 2002-ben - Thaiföldre utazott, ahol szintén "masszázsban" kellett részesítenie valakit.

Ott ismerkedett meg az ausztrál harcművészetek egyik szakértőjeként megnevezett férfival, akihez mindössze 10 napnyi ismeretség után feleségül ment. Amikor felhívta Epsteint, hogy közölje vele a hírt, a férfi csak annyit mondott: "Legyen szép életed."

A nőnek ma már egy 4 és egy 5 éves fia van, valamint egy egyéves kislánya. Az FBI 3 évvel ezelőtt kezdett bele az átfogó nyomozásba, amelyben Virginia Roberts is érintett, az azonban csak a napokban robbant ki, hogy a sok prominens személy közt András herceg is nyakig ül a pedofilbotrányban.

Még több érdekes hír András hercegről ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.