Kovács Lázár exnője újra szerelmes

Egy extrém fodrász lehet Lázárka pótpapája?

Rátalált a nagy szerelemre Kovács Lázár exszeretője, és bár még csak az ismerkedési fázisban járnak, mindketten elégedettek az események alakulásával.

2011.02.21 15:29ma.hu

Kiszel Tünde születésnapi partyján, 2 hónappal ezelőtt ismerte meg Bíró Andrea az új szerelmét, de akkor még egyikőjük sem sejtette, hogy ez valamikor több lesz, mint szimpla barátság.

Azonban a nő, aki Kovács Lázár exszeretőjeként szerzett hírnevet magának, nem sokkal később újra összefutott egy fővárosi szórakozóhelyen az újdonsült ismerőssel, és ekkor kezdett mindkettejükben derengeni, hogy talán nemcsak barátság ébredezik köztük – tudta meg az Új Ász.

Fotó: RTL Klub / Fókusz

Persze Andreának nem ez az első kapcsolata azóta, hogy a sztárszakáccsal viszonyt folytatott és a titkos kapcsolatból megszületett a kisfiuk, de most először állt a nyilvánosság elé bimbózó románcának hírével.

Az új udvarlóról egyelőre annyit lehet tudni, hogy extrém fodrászként dolgozik, és hogy egy évvel fiatalabb Andreánál. Ez azonban egyikőjüket sem zavarja: a férfinek nem ez az első olyan kapcsolata, amelyben ő a fiatalabb, Andrea pedig úgy látja, hogy „nagyon éretten gondolkodik az élet dolgairól”, ezért gyorsan megszokta, hogy életében először nem egy nála idősebb férfival jár.

Eközben Lázárka körül továbbra is viharok dúlnak, Kovács Lázár szerette volna a nevére venni, de több nehézség is felmerült ezzel kapcsolatban: nem elég, hogy az anya nevéhez Bíró Andrea helyett egy török női név van bejegyezve, abban sem tudnak megegyezni a vérszerinti szülők, hogy csak a Kovács vezetéknevet viselje a kisfiú, vagy mindkét szülő vezetékneve alapján Kovács-Bíró Lázár Károly legyen. Érdekesség, hogy utóbbi ellen épp az édesanya tiltakozik.

Még több hír Bíró Andreáról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.