Nem zárható ki a gyilkosság

Morbid halál: "Nézd csak, ilyen az orosz rulett!"

Dicsekedni akart egy férfi, hogy kipróbálta és túlélte az orosz rulettet, ám amikor be akarta mutatni útitársának, hogy is megy ez, fejbe lőtte magát.

2011.02.18 15:29ma.hu / manna.ro
Az aszfalton jól láthatók a nyomok (Fotó: manna.ro)

Rögtönzött bemutatót akart tartani egy román férfi az orosz rulettről, miközben ő maga vezetett egy autót a spanyolországi 634-es autóúton.

A sofőr eldicsekedett vele spanyol utasának, hogy ő bizony már ki is próbálta a véres játékot - és lám, semmi baja nincs. A mesélésbe viszont annyira belemelegedett, hogy egy óvatlan pillanatban előkapta fegyverét, a fejéhez tartotta és azon nyomban meg is húzta a ravaszt.

Nem kellett volna ennyire szemléletesen magyaráznia az orosz rulett szabályait: a pisztoly ugyanis pechjére meg volt töltve. A váratlan lövés azonnali halált okozott.

Az egyetlen szemtanú, a spanyol utas a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy amint megtörtént a baleset, berántotta a kéziféket, hogy legalább az ütközést elkerülje, a kocsitól nem messze a rendőrök a végzetes lövés nyomait is megtalálták az aszfalton.

A szemtanú beszámolóját viszont nem minden fenntartás nélkül kezelik, elképzelhetőnek tartják, hogy némileg másképp történt a végzetes fejlövés, erre többek közt a boncolástól várnak választ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.