Az orosz rulett sosem életbiztosítás

Borzalmas videó: főbe lőtte magát a násznép előtt a vőlegény

Egy szépreményű esküvő fordult tragédiába Oroszországban, amikor a násznép egyik tagja fegyverrel orosz rulettre kezdte biztatni a vendégeket.

2010.03.23 14:12manna.ro

A férfi állítólag nem tudott arról, hogy töltve van a fegyver, magabiztosan tartotta a fejéhez az első körben a pisztolyt. A második lövés szintén szerencsés módon üres tárral történt, és mindenki beleélte magát a történelmi időket idéző játékba.

Így történhetett, hogy a későbbi áldozat szintén széles mosollyal tartotta fejéhez a fegyvert, de a tárat ezúttal egy golyó hagyta el.

A helyszínen lévők nem hittek a szemüknek, többen sokkos állapotba kerültek, amikor a sértett férfi szétroncsolódott arccal elterült a földön. A súlyos sebesülthöz azonnal kiérkeztek a helyszínre a mentők, újraélesztése sikeres volt, de kómában szállították kórházba, ahol jelenleg is ápolják.

A szemtanúk közül többen azóta is pszichiátriai kezelés alatt állnak.

A játékot kezdeményező fél ellen eljárás indult nemcsak testi sérülést okozó veszélyeztetés miatt, hanem tiltott fegyverbirtoklásért is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.