Hiányzik a Szépfiú Picurnak

Erotikus képekkel! Valentin-villa: Gombi nőt kaphat estére?

A mai napon minden a szerelmesekről, a szerelmeseknek szól, ezért bár nagy a hallgatás a ValóVilág háza táján, szinte biztos, hogy ma este meglepetést kapnak a lakók.

Erotikus fotózás volt a ValóVilág villájában képgaléria

2011.02.14 14:29ma.hu

Még szinte el sem múlt a szombati párbaj emléke, amikor a ValóVilág egyik fő hangadója, Olivér búcsúzni kényszerült a játéktól, igaz, ő ezt kevésbé bánta, mint a többi játékos és a közönség.

Olivér már több mint egy hete azzal kelt és azzal feküdt, hogy a soron következő párbaj után már nem szeretne tovább küzdeni az 50 milliós fődíjért, ennek érdekében előbb meggyőzte társait, jelöljék ki őt, aztán kis híján a szerkesztőkkel rúgatta ki magát, amikor szabályt szegett, de végül kivárta a szombat estét.

Ahogy azt Béci a párbaj reggelén mondta: Ezután már semmi sem lesz a régi – és ebben nagyon igaza volt. Csakhogy az élet Olivér nélkül is megy tovább, és hiába a kiesés, hiába az újabb kiválasztás fenyegető közelsége, ma mégiscsak Valentin-nap van, a szerelmesek ünnepe!

Fotó: valovilag.hu

Persze az RTL Klub környékén nagy a csönd, de csodálkoznánk, ha ezen a nevezetes napon nem készülnének valami újabb meglepetéssel. Gigi és Jerzy a legszerencsésebbek, mert ők legálisan tölthetik együtt az egész napot szerelmükkel, ám a többiek között is vannak olyanok, akik a beköltözéskor egy párt hagytak kinn: Évát, Bécit, és Gombit biztosan várja valaki.

Ebből kifolyólag a madarak azt csiripelik, hogy a nagy szerelmes-napi meglepetés az lesz, hogy az "árva" párok valamelyike kap egy éjszakát a szerelmével. Hogy ez pontosan kinek a párja lesz, azt egyelőre még annyira sem lehet tudni, mint magát a meglepetést, de Gombi barátnője, Picur az Új Ásznak elmondta, egy játék keretén belül dől el, ki lesz a szerencsés - vagy inkább boldog - páros.

A lány úgy véli, játék ide vagy oda, az igazság azt diktálná, hogy ő költözhessen be egy éjszakára kedvese mellé, ugyanis ők ketten azok, akik eddig még egyáltalán nem vehették fel egymással a kapcsolatot.

Éva a születésnapjára kapott a kintiektől egy videóüzenetet, nem sokkal előtte pedig közvetlen közelből érezhette szerelmének ölelő karjait, Béci szintén a párbajon láthatta a barátnőjét, még ha csak távolról, de akkor is, úgyhogy mindent összevetve most tényleg Gombin és Picuron lenne a sor.

"Ha a párom a Venyigében (a Venyige utcai börtönben - a szerk.) lenne, akkor is többet látnám a beszélőn!" - panaszkodott Picur.

Még több hír a ValóVilágból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.