Rácsapta a telefont volt szerelme anyjára

Daróczi anyja: "Claudia megalázott!"

Megalázva érzi magát Daróczi Dávid édesanyja, amiért Liptai Claudia nem akarta meghallgatni őt, hanem egyszerűen csak lecsapta a telefont. Az asszony nem érti az okát.

2011.02.11 09:29ma.hu

Claudia nem hagyta, hogy elmondjam, mit is akarok. Azt harsogta, hogy nem hajlandó szóba állni velem, mert nyilatkoztam róla a lapoknak. […] Miután ezt közölte velem, se szó, se beszéd, rám csapta a telefont.” – panaszkodott Ica néni, a tavaly húsvétkor tragikusan elhunyt ex-kormányszóvivő édesanyja az Új Ásznak.

Daróczi Dávid anyja lassan egy éve nem akar belenyugodni abba, hogy fia önkezével vetett véget életének, bár a vizsgálatok kizárták a gyilkosság lehetőségét.

A megtört anya azonban nemcsak emiatt nem képes továbblépni a történteken, az is zavarja őt, ahogy fia utolsó nagy szerelme viselkedik. A tragédiát követő hetekben Liptai Claudiára rá sem lehetett ismerni, korábban többször nyilatkozták mindketten, hogy még életükben nem voltak ennyire boldogok, és hogy megtalálták az igazi szerelmet.

A csinos műsorvezető azonban nem engedhette meg magának, hogy a végtelenségig gyászoljon, hiába volt vele elnéző és megértő a tv2, idővel úgy érezte, vissza kell térnie a képernyőre – ez a talpraállásban is segítette.

Fotó: tv2

Csakhogy Ica néni nem nézte jó szemmel, és azóta egyre inkább bántja, hogy ha Claudia tényleg annyira szerette a fiát, amennyire mondta („egy évvel ezelőtt a karácsonyi asztalnál még ő maga mondta: fiúgyermeket szeretne szülni”), akkor hogyan tudott olyan gyorsan továbblépni, hogyan képes mosolyogni a képernyőn és hogyan képes újra férfiakkal találkozgatni.

Emellett a volt kormányszóvivő öröksége körül is több vitatott pont került elő, ami még inkább mélyítette a szakadékot. Végül Ica néni annyira besokallt, hogy megátkozta Claudiát, és úgy mondják, a cigányátkot nem szabad félvállról venni, mert az tényleg komoly, de nemcsak az átkozott személyre, hanem még annak utódaira is.

Közben pedig még mindig nem nyugszanak a kedélyek, még mindig vannak, akik újabb és újabb bizonyítékokat találnak, ami azt igazolná, hogy Daróczi halálát megrendezték és öngyilkosságnak állították be. Aki pedig elhiszi az öngyilkosság-elméletet, az annak az okairól nyilatkozik rendre a bulvársajtónak.

Ica néni ezt elégelte meg, és mint befolyásos médiaszemélyiség, Claudia közbenjárását szerette volna kérni, hogy állítsa le a nyilatkozókat. A vörös démon viszont nem hagyta, hogy Ica néni elmondja, mit szeretne, csak közölte, nem hajlandó vele szóba állni és lecsapta a telefont.

Egy fájó lelkű anyának legalább annyi kijárt volna, hogy meghallgassák.” – véli Ica néni, és egyszerűen nem tudja megérteni, hogy a korábbi nyilatkozatok és a cigányátok után Claudia miért nem kíváncsi rá.

Egymillió forintos ruhában Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.