Mélyhűtőbe rejtette anyja testrészeit

Bolondnak hitték, pedig tényleg darabolós gyilkos volt

Tíz darabba fűrészelte szét saját anyját egy 18 éves fiú, miután megölte. A rendőrségen nem hittek neki: az önként vallomást tevő fiatalról azt hitték, szellemi fogyatékos.

2011.02.09 12:29manna.ro

Borzalmas gyilkosságot vallott be egy 18 éves fiatalember: saját édesanyját fűrésszel darabolta fel, miután megölte, majd a testrészeket a fagyasztóba rejtette. A fiúra nézve azonban a rendőrök először azt gondolták, mentálisan sérült, és ezért nem akartak hinni neki.

Amikor azonban a helyszínelők beléptek a Los Angeles-i lakásba, szembesültek a kegyetlen igazsággal: a ház mindenütt vérnyomokkal volt tarkítva, és a hűtőben tényleg ott voltak a halott asszony maradványai, összesen tíz külön darabban. A feltételezések szerint a fűrészelést a fürdőkádban végezhette, mert ott valósággal tocsogott a vér.

Moise Meraz-Espinoza rokonai a rendőrök kérdéseire válaszolva elmondták, a fiú nemrég egy autóbaleset miatt elvesztette szerelmét, azóta depresszióval küszködött, de nem gondolták, hogy fájdalmát az anyja ellen fogja valaha fordítani.

A tragédia napján az épület tulajdonosa még hallotta is a különös zajokat, de nem tudott bejutni a lakásba.

A gyanúsítottat különösen kegyetlen gyilkosság vádjával letartóztatták, szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.