Kínzások, brutalitás, erőszak

Újabb áldozatokat rejteget az öcsödi darabolós gyilkos?

Beismerő vallomást tett az öcsödi darabolós gyilkosság előzetes letartoztatásban lévő gyanúsítottjainak egyike.

2011.01.25 07:18Magyar Nemzet

A két férfi házánál tartott újabb helyszínelésen pedig további - feltételezhetően emberi - maradványokra bukkantak a nyomozók.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a megtalált csontokat jelenleg igazságügyi orvosszakértő vizsgálja.

A lap emlékeztetett arra: a 17 éves J. Jánost és a 36 éves J. Benedeket múlt csütörtökön tartóztatták le, s azzal gyanúsítják őket, hogy megölték és feldarabolták a szintén 17 éves T. Lászlót, majd a maradványait elrejtették.

A cikk felidézte azt is, hogy ősszel feljelentést tett a hatóságnál egy hasonló korú helybeli lány, aki azt állította, hogy a gyanúsítottak elrabolták, napokig fogva tartották a házukban és többször megerőszakolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.