Őrizetben a darabolós gyilkos?

Egy 20 éves férfit gyanúsítanak a Balotaszállás melletti tanyán történt brutális gyilkossággal

Őrizetbe vettek egy 20 éves jászszentlászlói férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ismeretlen módon megölt és feldarabolt egy Balotaszállás melletti tanyán élő férfit, majd a holttestet elégette - közölte a rendőrség.

2008.10.20 10:09MTI

Az őrizetbe vett férfi a gyanú szerint október 12-re virradóra követte el tettét Balotaszállás egyik tanyáján. További tájékoztatást a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense későbbre ígért. 

A rendőrség vasárnap azt közölte az MTI-vel, hogy elégetett emberi csontmaradványokat, valamint feltehetően a gyilkossághoz használt, vér- és testszövet-maradványokat tartalmazó baltát találtak egy Balotaszállás melletti tanyán, ahol két német állampolgár élt.
 
Lakossági bejelentés alapján kezdték átkutatni a rendőrök a tanyát, mert a szomszédok egy hete nem látták a 12 éve ott élő német férfit és nevelt fiát. A tanyát átvizsgáló rendőrök a kertben tűzrakás nyomaira bukkantak, ahonnan csontmaradványok kerültek elő. 

Ezekről a balotaszállási háziorvos megállapította, hogy emberi csontdarabok.

Az eset előzményeiről itt olvashat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.