Elégett emberi maradványokat találtak...

Borzalmas: Baltás gyilkos ölt a balotaszállási tanyán?

Elégetett emberi csontmaradványokat, valamint feltehetően a gyilkossághoz használt, vér- és testszövet-maradványokat tartalmazó baltát találtak egy Balotaszállás melletti tanyán, ahol két német állampolgár élt - közölte vasárnap az MTI-vel a rendőrség.

2008.10.19 11:50MTI

Lakossági bejelentés alapján kezdték átkutatni a rendőrök a tanyát, mert a szomszédok egy hete nem látták a 12 éve ott élő német férfit és nevelt fiát - mondta az Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság ügyeletes sajtóreferense.

Rákosi Mihály alezredes beszámolt arról, hogy a tanyát átvizsgáló rendőrök a kertben tűzrakás nyomaira bukkantak, ahonnan csontmaradványok kerültek elő.

Ezekről a balotaszállási háziorvos megállapította, hogy emberi csontdarabok. Az alezredes hozzátette: a jelenleg is folyó azonosítás még nem derítette ki, hogy kit gyilkoltak meg a tanyán; emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.