Felmelegíti a herceg a korábbi kapcsolatát?

Harry herceget egy kocsi csomagtartójába zárták!

Egy autó csomagtartójába zárva hagyta el a buli helyszínét Harry herceg, és exbarátnője, akivel egyre több jel utal arra, hogy mégsem volt annyira végleges a szakítás.

2011.02.07 17:29MTI

Hat éven keresztül tartott a se veled - se nélküled kapcsolat az idén 27 éves Harry herceg és barátnője, Chelsy Davy közt. Ám a viharos románcnak tavaly végérvényesen véget vetettek - legalábbis egészen az elmúlt néhány hétig visszavonhatatlannak tűnt a szakítás.

A modellalkatú, Zimbabwében született szőke szépség a kapcsolat végén vissza is költözött a brit trón harmadik várományosától Dél-Afrikába, a szülői házba, de mostanában megint egyre gyakrabban bukkan fel Harry herceg társaságban.

Legutóbb ráadásul eléggé félreérthető szituációban leplezték le a párt - adta hírül a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun.

Bennfentes információkra hivatkozva a lap azt állította, hogy a fiatalok előbb egy titkos, romantikus estét töltöttek el London egyik zártkörű klubjában, amikor pedig távoztak, azt meglehetősen bizarr módon tették: egy mellékkijáraton át odasétáltak a rájuk váró autóhoz, Harry előzékenyen besegítette a csomagtartóba Chelsyt, majd ő is utánamászott, és egy segítő csukta rájuk a csomagtartó fedelét.

Fotó: behindblondiepark.com


A The Sun forrásai szerint a pár "nem tűnt túl ittasnak", és úgy másztak be a csomagtartóba, mintha "ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon".

A biztonsági emberek minden igyekezete ellenére sem sikerült eltitkolni a különös jelenetet, így újabb bizonyítékot sikerült szolgáltatni a gyanakvó embereknek, akik szerint Harry és Chelsy nem tudnak egymás nélkül élni.

Korábban az állítólagos szakítás ellenére Harry igen bőkezű volt a karácsonyi ajándékozáskor, exbarátnőjét mintegy 320 ezer forint értékű karkötővel lepte meg, a nősülés előtt álló bátyját, Vilmos herceget pedig személyesen kérte meg, hogy vetesse fel a lányt a vendéglistára.

Ez utóbbi ellen a menyasszonynak, Kate Middletonnak sem volt kifogása, így könnyen lehet, hogy áprilisra már hivatalosan is újra össze fognak tartozni az ifjú szerelmesek.

Harry herceg visszavágyik Afganisztánba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.