Sokba került a falfirkálás

Hoppá: Olivér sittre került!

Olivér nemcsak a villa falain belül viseli a "vagány" címkét, az igazi világban is rászolgált a jelzőre. Olyannyira, hogy egyszer még le is csukták őt egy kihágásért.

2011.02.01 14:29ma.hu

Nem csinált rendszert belőle, de egyszer mégiscsak sikerült kiérdemelnie a rendőrök vendégszeretetét Olivérnek, a ValóVilág vagányának.

A kettészakadt lakóközösség egyik felének hangadója gyermekkori jóbarátjával, Bélával rengeteg időt töltött együtt és számos kalandban is részük volt. Azon az estén viszont nem volt vele, amikor Olivér néhány másik haverjával együtt vágott az éjszakának, de valószínűleg unalmasnak találták a környéket, mert úgy döntöttek, némi festés ráférne a falakra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A rendőrség láthatóan kevésre értékelte a modern művészetet, mert az önjelölt piktorokat hamarosan lekapcsolták és máris a fogda rácsai mögül szemlélhették a világot – mesélte Béla az Új Ásznak. Szerencsére másnap reggel kiengedték a renitens fiatalokat.

A jóbarát eközben természetesen az esélyeket is latolgatja, mert hiába nagy hangadó Olivér a villában, senki nem érezheti magát biztonságban.

Hamarosan újra kiválasztás jön, és mivel a Vagány a két csapatra oszlott villalakók egyik felének a fő hangadója, könnyen lehet, hogy a másik csapat az ő jelölésével szeretné gyengíteni az „ellenfeleket”. Ráadásul Olivért egyszer már megérintette a kiesés szele.

Béla az Új Ásznak elárulta, eddig Lacit tartotta veszélyesnek Olivérre nézve, de egy ideje Béci tűnik az igazi nagy vetélytársnak.

Élő adásban nyúlt magához Olivér!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.