Öthónapos terhes az olimpiai bajnok

Videóval: Férje vette észre - babát vár Kovács Ági!

Nem mindennapi hírrel rukkolt elő az olimpiai bajnok: Kovács Áginak gyermeke lesz, már az ötödik hónapban van!

2011.01.20 11:25ma.hu

Kamerák előtt vallotta be az örömhírt Kovács Ágnes: babát vár a sportoló! A hír nagy meglepetés, hiszen a titokban megtartott esküvő után az olimpiai bajnok még azt mondta, két év múlva terveznek gyermeket.

Úgy tűnik, az élet átírta a dolgot. Ági az RTL Klub Fókusz című műsorában nyilatkozott arról: csak az tűnt fel neki, hogy délután 3-4 óra felé már szörnyen fáradt. De mégsem ő jött rá, hogy terhes, hanem a férje.

Ági és párja az esküvői fotón

Párja egyik nap megjegyezte Áginak, hogy megváltozott mostanában, más az arca is. A sportoló maga ezt nem annyira érzékelte - másnap aztán megbizonyosodtak róla, hogy valóban babát vár.

Ági egyelőre nem gömbölyödik. Csak készül az új szerepre, melyet szerinte kezdetben fel sem fog az ember... Kedvesével júniusban házasodtak össze, 2011 tavaszán akarták megtartani a templomi szertartást is. Ez most minden bizonnyal halasztódik...

Kovács Ági, aki júliusban lesz 30 éves, még azon a forgatáson sem árulta el, hogy áldott állapotban van, amelyen vacsorára hívott több hírességet az egyik főzős műsor keretében. A marcipángyárban kissé rosszul lett a szagoktól, de azt mondta, azért kell leülnie, mert elfáradt...

Igyekszik egyre jobban kímélni magát - elárulta, azt mondják, a pocakja egyelőre azért nem látszik, mert erős a hasizma. Nevet párjával még nem választottak a kicsinek, de azt már tudják, hogy fiú lesz.

Abból ítélve pedig, hogy sem Ági, sem a párja nem alacsony, és maga sem született kis súllyal, úgy véli, nagy babára készülhetnek. Kovács Ági elárulta: mindenki mondogatta neki, hogy ő fiús anyuka lesz, és bejött a jóslat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.