Azt mondta korábban, idén még nem megy férjhez

Titkos esküvő: Kovács Ági elkelt!

Teljes titokban, csak a szűk család körében tartotta meg Kovács Ági és kedvese a kézfogót.

2010.06.25 07:30

Az olimpiai bajnok úszónő tagadta, hogy terhesség miatt lett ilyen sürgős a ceremónia. A barátok igencsak meglepődtek, amikor péntek délután egy sms-ből értesültek: Kovács Ági és kedvese, Gábor immáron férj és feleség. A jelek szerint ugyanis nemcsak a sajtó figyelmét sikerült elterelni a készülődő nagy eseményről, de a legközelebbi ismerősök is csak annyit vettek észre:
Ági és Gábor mostanában valahogy eltűnt a közös partykról. Ilyenkor persze óhatatlanul felmerül a kérdés: úton van a trónörökös, hogy ennyire sietősre kellett venni?

Ági elmondta, erről szó sincs, valójában csak a kompromisszumot próbálták megtalálni a párjával, ugyanis ő nőként igazi nagy esküvőt szeretett volna, Gábor viszont – a férfiak többségéhez hasonlóan – úgy vélte, bőven elég egy egyszerű, két tanús és legfeljebb szülőkkel megtartott menyegző. A megoldás tehát végül az lett, hogy mindkettejük álma teljesüljön, hogy egy pénteki napon megtartották szűk családi körben, mindössze 12 résztvevővel a polgári esküvőt, és egy szombati napon – csak a hagyománytól eltérően nem másnap, hanem egy távolabbi szombaton – kerül sor a nagy lagzira.

A barátok meg addig se maradnak ki semmiből, nekik egy külön bulit szervezett az immáron férjjé és feleséggé avanzsált páros.

Már csak az a kérdés maradt tisztázatlan, hogy az Ági által olyannyira áhított nagy lagzin hogyan fogja érezni magát Gábor? A kis esküvőt ugyanis feltehetőleg pont azért szorgalmazta, mert idegenkedik a nagy felhajtástól. Változtat valamit a dolgokon, hogy a köztes megoldás helyett, egy közepes méretű szolid lakodalom helyett a kicsi kézfogó mellett mégiscsak a kirakatban kell majd parádéznia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.