Elhagyta a pendrive-ot meztelen képeivel

Sokkolta: szétküldték a lapoknak Kovács Ági bugyitlan fotóját

Kovács Ági meztelen fotóit nézegetik a lapok szerkesztőségében - az úszónőt sokkolta a hír, hogy valaki körbeküldte magáncélra készült képeit, melyek egy elveszett pendrive-on voltak.

2010.11.18 10:17ma.hu - Fotó: comment.blog.hu - kovacsagnes.hu

Férjének szánta, de elhagyta intim fotóit Kovács Ági - úgy tűnik, valaki megtalálta az elveszett pendrive-ot, és szétküldte néhány lap szerkesztőségébe a felvételekt. Az úszónőt valósággal sokkolta a hír.

A képeket még szeptemberben Nánási Pál fotós készítette róla, Ági privát albumába, a férjének szánta őket. Az egyiken anyaszült meztelenül pózol az olimpiai bajnok, világbajnok és Európa-bajnok sportolónő, hátán szexis testfestés látható.

Ági egy újságírótól tudta meg, mi történt. A küzdelmet azonban már feladta, hogy a képek ne jelenjenek meg. Férje nagyon mérges. Mint mondta, észre sem vette, hogy elhagyta a pendrive-ját valahol. Ha előre tudja, hogy ez történik, akkor rajta marad a bugyi - szögezte le Ági a Napi Ásznak.

Fotó: kovacsagnes.hu

Kovács Ági májusban ment férjhez teljes titokban, a sajtó figyelmét is sikerült elterelniük a ceremóniáról. Sőt, még a barátaik is csak egy sms-ből értesültek arról, hogy már férj és feleség lett Gábor és Ági.

A fiatalok eltűntek a nagy partikról, ami feltűnt az ismerősöknek. A hirtelen megtartott esküvő miatt többen úgy vélték, hogy talán Ági máris gyermeket vár, ezért volt a nagy sietség. Ezt azonban a bajnok úszónő cáfolta.

Az egybekeléssel kapcsolatban mindkettejük álma teljesült, nőként Ági nagy esküvőt szeretett volna, Gábor azonban egy egyszerűbb mellett tette le a voksát.

Végül egy pénteki napon megtartották a ceremóniát szűk családi körben. Csupán tizenketten vettek részt a polgári esküvőn, a nagy lagzit későbbre tervezték.

Tudjon meg többet Kovács Ágiról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.