Elhagyta a helyszínt, nem mehetett vissza

Botrány: kizárták Al Pacinót a Golden Globe buliból!

Komolyan vették a munkájukat azok a biztonsági őrök, akik a díjátadót követő utóbulin gondoskodtak a sztárok zavartalanságáról: még Al Pacinót sem engedték be.

2011.01.18 17:29ma.hu

Egyszerű földi halandóként azt hihetnénk, a sztárok előtt nincsenek akadályok, ők bármit megtehetnek, bármit megkaphatnak, és persze előttük, főleg az igazán nagy sztárok előtt, nem léteznek zárt ajtók.

Talán Al Pacino is így gondolta, el lehet hát képzelni, hogy meglepődött, amikor a Golden Globe díjátadó után a biztonsági őrök egyszerűen útját állták és nem engedték be a Beverly Hotelbe, ahol a többi sztár már önfeledten afterpartizott.

Fotó: MTI

Pedig a legendás színész nem is csinált semmi rosszat. Nem randalírozott, alkohol sem volt benne több, mint bármelyik másik ünneplő sztárban.

Nem, Al Pacino egész egyszerűen elkövette azt a "hibát", hogy miután átvette a Dr. Halál című sorozat legjobb férfi színészeként járó díjat, hazament lefektetni a gyermekeit.

Az esti puszira szánt idő azonban épp elég volt, hogy addigra a többi sztár a gála helyszínéről átmasírozzon az utóbuliba, a biztonsági őröknek meg azt mondták, ne engedjenek be senkit, zártkörű a parti.

Így hát Al Pacino döbbenten szembesült azzal, hogy még neki, az egyik díjazottnak sem nyitnak ajtót. A hírek szerint mintegy 20 percébe telt, mire sikerült keríteni valakit, aki igazolta őt és végül együtt rophatta a többiekkel hajnalig.

Golden Globe: Megnyugtató papírforma

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.