Tönkretette a válás a hollywoodi színészt?

David Arquette harcol az alkohollal és a depresszióval

Alkoholizmusa és depressziója miatt kezelteti magát David Arquette filmszínész, aki a közelmúltban jelentette be feleségével, Courteney Coxszal, hogy különválnak útjaik.

Courteney Cox és David Arquette a januári Golden Globe-on képgaléria

2011.01.03 15:29MTI

A People magazin közlése szerint David Arquette bevonult egy rehabilitációs intézetbe, és ebben a döntésében felesége is támogatta.

"Igazán csodálom Davidet és elhatározását, hogy változtatni akar, és jobbá akarja tenni az életét... Támogatom őt." - jelentette ki a 46 esztendős Courteney Cox.

Amikor még szerették egymást (Fotó: The Bosh)

A pár 1996-ban találkozott a Sikoly című film forgatásán, és három évvel később házasodtak össze. Közös lányuk ma már 11 esztendős.

Arquette karrierje korántsem ívelt olyan magasra, mint párjáé, talán ennek is szerepe lehetett abban, hogy tavaly októberben nyilvánosságra hozták: továbbra is szeretik egymást, de egy ideig megpróbálnak különélni.

Utolsó közös filmjük, a Sikoly 4 tavasszal kerül a mozikba az Egyesült Államokban.

David Arquette fiatal turistákkal vigasztalódik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.