Most megtört a jég

Megmutatjuk, hogy kinek udvarolt Csonka András

A színész-műsorvezetőről eddig sohasem hallottunk ehhez hasonló magánéleti történetet, de most megtört a jég.

2011.01.02 11:26tabu.tv

Fehér Adrienn, Jónás Andi és Csonka András egy közös színdarab próbájának szünetében meséltek az igencsak szorosan összefonódó korábbi szálakról.

"A mostani darabot már láttam a nézőtérről, mert amellett, hogy minkét hölggyel játszottam már színpadon, nagyon tisztelem a művészetüket és nagy rajongójuk vagyok. Ebben a darabban eddig is voltak vendégművészek, most pedig én fogok ilyen minőségben színpadra lépni a második részben." - meséli a tabutv.hu riporterének Csonka András, aki nagyon jól érzi magát a közös próbákon.

"Az a helyzet, hogy engem az Andris konkrétan szűz lányként ismert meg még 1993-ban. Gyakorlatilag ott volt az első szárnypróbálgatásaimnál és nagyon jó viszony alakult ki köztünk azóta is. Akkor megígérte, hogy ha esetleg a házasságom esetleg elromlik, akkor majd Ő elvesz feleségül!" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Adrienn, ám András sem titkolja, hogy annak idején csapta a szelet a kolléganőjének.

"Ez a kötelességem volt!" - reflektál Csonka.

"Csak az a baj, hogy az Andris mindig akkor akar mindenkit feleségül venni, amikor már az oltártól eljöttünk..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Jónás Andi, akit szintén évtizedes barátság köti az RTL Klub műsorvezetőjéhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.