Bandi bozontos lett

Csonka András szőrzete nem egyenletes

Pici mindig is szeretett volna az arcára egy pici szőrt, de sajnos nem egyenletesen nő a borostája.

2010.10.09 17:19tabu.tv

A minap fergeteges bajusz bulin mulattak a sztárok. Mindenki csak orr alatti szőrrel léphetett be a Jack Daniel's rendezvényére, akinek pedig természetes módon nem adatott meg, hogy bajusza legyen, az kapott egyet ajándékba a belépésnél.

"A pulton van a bajuszom, de sajnos az orrom és a szám közti távolság kicsit harmatos volt, és nem bírta a strapát!" - meséli a tabutv.hu riporterének Csonka András az elhagyott ragasztós álbajusz történetét, azonban az ilyesféle különös arcszőr viselete nem csak ezen a rendezvényen fordult meg a fejében.

"Az Abigélben, ahol én játszom Kőnig tanárurat, őszre festett hajjal és őszes bajusszal lépek színpadra az előadások alkalmával, és mindig rettegek, hogy leesik!" - mondta el az internetes sztártévé riporterének a színész.

"Bevallom őszintén, hogy én régen nagyon szerettem volna bajuszt és borostát is, de sajnos úgy nő a szőrzetem, hogy van benne egy rés két oldalt, és az gusztustalan lenne... ha valakinek nincs egyenletes szőrzete, akkor szerintem vágassa le!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Csonka András.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.