Csalás áldozata lett a pizzéria

Most megfizet: Tréfából süttetett 178 pizzát Bob Dylannek

Hajlandó kártérítést fizetnie az a férfi, aki 178 pizzát csináltatott Bob Dylan nevében egy pizzázóval, hogy aztán az étkezde nyakán hagyja az összeset.

2010.12.28 08:29MTI, grafika: Bayridgebid

Az eset az Egyesült Államokban történt novemberben. A férfi nem sokkal azután tért be az amhersti pizzériába, hogy Bob Dylan amerikai énekes és dalszerző befejezte koncertjét a szomszédos Massachusettsi Egyetemen.

Az illetőn olyan kitűző volt, mint Dylan stábjának tagjain, így a pizzázó emberei nem kételkedtek a 3900 dollár - 800 ezer forintnyi - értékű megrendelés valódiságában. Éjt nappallá téve dolgoztak, és reggel fél hatra lettek meg a 178. pizzával.

Aztán vártak - hiába.

A pizzéria tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen. A kazalnyi pizzából néhányat ugyan el tudott adni, de a zömét ki kell dobnia.

A viccelő kilétére fény derült, és a férfi ügyvédje közölte, hogy védence "meglehetősen illemtudó", büntetlen előéletű és megbánta tréfáját. Hogy mennyit hajlandó megfizetni a kárból, azt nem fedte fel az ügyvéd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.