Küszöbön a válás - Közös felügyeletet kér a sztár

Komár azt sem tudja, mikor adhatja oda lányának az ajándékokat...

Egy év után végre kimondják januárban Komár László válását - Az énekesnek negyedik házassága ér véget, a közös gyermek láthatása azonban igen fontos kérdés...

2010.12.22 08:30ma.hu - Fotó: tv2.hu

A botránymentesnek nem mondható szakítás óta közel egy év telt el - Komár László és felesége válását január 11-én mondják ki. A sztár negyedik házasságából született egy kislány, Karolina, akit édesapja mostanság igen ritkán láthat. Laci alig várja a tárgyalás napját, reméli, akkor végre élhet a törvények adta jogával, és akkor láthatja gyermekét, amikor elő van írva. Most ugyanis csak a volt párján múlik a dolog.

Komár László szerint ami a feleségének kellett, azt megkapta, az egyetlen nyitva maradt kérdés Karolina láthatása. Közös felügyeletet kér a bíróságtól, véletlenül sem szeretne hétvégi apuka lenni. Gondoskodni szeretne a lányáról, taníttatni, és úgy élni a jogaival, hogy ne a gyermek anyja szabja meg, mikor láthatja Karolinát.

A kislánynak az édesanyja mellett a helye, de nála, a 270 négyzetméteres házban is jó helye lenne - fogalmaz Komár, aki még azt sem tudja, mikor adhatja oda lányának a karácsonyi ajándékokat - írja a Napi Ász.

Komár László - Fotó: tv2.hu

Az ősz elején Komár László pozitív változásokról számolt be - Az énekes 15 kilót adott le. Leszokott arról, hogy járjon az éjszakába, nem iszik alkoholt, és ennek köszönhetően két és fél hónap alatt szinte ifjúkori alakját kapta vissza.

Az énekes remekül érzi magát a bőrében. Már nem szívesen gondol vissza arra az időszakra, amikor gyakorta éjszakázott, és egyedül is nekiállt inni. Olyan azért nem fordult elő, hogy ne tudjon megállni a lábán - tette hozzá.

Komár nem tagadta, ő egy bohém ember, szereti élvezni az életet, ugyanakkor mindig első számára a munka.

Válási botránya igencsak megviselte az énekest. Úgy érezte, kapcsolata a nejével rákos megbetegedése környékén kezdett el megromlani, ám ha jobban belegondol, talán már az esküvő után sem volt az igazi a viszonyuk.

Komár szerencsére ma már túl van a dolgok nehezén. Szeptemberben elárulta, nyáron igyekezett két gyermekével sok közös programot szervezni. Karolinán kívül ugyanis Komár Lászlónak van egy 28 éves fia, Balázs, aki Ausztráliában él.

A sztár úgy érzi, kislánya nem sérült a közte és felesége között történtek miatt. Igyekszik őt úgy elindítani az életben, mint egykor a fiát - mondta Komár László.

Komár László: Születésnapra sportkocsi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.