"Most jön apád, és lelövet?"

Komár Laci porig alázta, megríkatta Keleti Györgyit!

Többször meg kellett szakítani a Hal a tortán forgatását, miután Komár László minősíthetetlen hangnemben társalgott asztaltársaival, Keleti Györgyit pedig teljesen kiborította.

Komár struccal etette vendégeit! képgaléria

2009.04.03 06:50

Botrány a főzőműsor forgatásán - A műsor forgatását szerdán többször is félbe kellett szakítani. Komár László az asztaltársaság nagy része iránt komoly ellenszevet táplált, és úgy is beszélt velük - adta hírül a Napi Ász.

Maria Geronazzo-t és Keleti Györgyit főleg kipécézte magának. Már a vacsora elején elővett egy bulvárlapot, mely Györgyit hozta összefüggésbe az olaszországi bűnüggyel.

A lap szerint magyarázatot kért rá a lánytól, olyan stílusban, hogy a modell zokogva tépte szét az újságot és távozott az asztaltól.

Nagy nehezen tudták csak visszaültetni, de Komár folytatta: megkérdezte Györgyit, a papája - a volt honvédelmi miniszter - odamegy-e és fejbelövi-e őt a viselkedéséért.

A Napi Ász megírta: ez már Terry Black-nek is sok volt, felszólította a társaságot, akinek nem tetszik a vacsora, távozzon! Tóth Szabi fel is kelt, és elment.

A lap úgy tudja, a történtek miatt már ketten is azon gondolkodnak, a záróvacsorán nem ülnek egy asztalhoz Komárral. Van azonban olyan szereplő, aki úgy véli: a TV2 maga generálta a rossz hangzlatúra sikeredett vacsorát - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.