A modell nincs túl a kritikus időszakon

"Nem beszédtéma" - Keleti Györgyi babát vár?

Boldog és szerelmes a csinos szőke modell - Mostanában azonban sokan figyelik érdeklődve, gömbölyödik-e a pocakja! Keleti Györgyi ugyanis, bár még nem beszél róla, célzott arra, hogy gyermeket vár!

Rába Timi, Judy Nero és Keleti Györgyi egyszerre lett menyasszony! képgaléria

2009.02.12 07:05ma.hu

Nemrég még szexbotrányától volt hangos a bulvársajtó - alaposan megváltozott Keleti Györgyi! Nagyon boldog, van egy párja, aki szereti őt, és ezért senki és semmi nem hozza ki a sodrából - állítja a sztár.

A felröppent hírről, miszerint babát vár, Györgyi még nem szeretne beszélni. Elárulta, hogy még kedvesével sem beszédtéma a dolog, abban maradtak, majd akkor lesz az, ha a modell túlvan a kritikus időszakon. A szőkeség hozzátette: a húgának a negyedik hónapban kezdett nőni a hasa, így erre még várni kell - mondta sejtelmesen Györgyi a Star magazinban.

Nem kizárt tehát, hogy a csinos modell hamarosan anyai örömök elé néz! Nemrég egy nyilatkozatában nem titkolta, hogy jelenlegi párjának szívesen szülne.

Esküvőt egyelőre nem tervez, hiszen már két házasságon van túl. Keleti Györgyi ennek ellenére nemrég menyasszonyi ruhákat próbálgatott, Rába Tímea és Judy Nero társaságában, de csupán egy divatbemutató kedvéért....

Györgyi elmondta, hogy ha mégis lesz újabb esküvője, nem hófehér, hanem inkább krémszínű vagy ekrü ruhában szeretne az oltár elé állni.

Az alakot kiemelő, sellő fazonú darabokat kedveli. A sztárt egyébként párja, Attila is csodálattal figyelte a közönség soraiban, amikor a gyönyörű kreációban végigvonult a kifutón.

Györgyi és kedvese egy baráti társaságban ismerkedett össze - Attila, aki egy információs-és biztonságtechnikai cég társtulajdonosa, rögtön felfigyelt a csinos modellre.

Már másnap kereste telefonon, hogy randira hívja - ennek ellenére azonban Györgyi csak jó pár találkozó után adta be a derekát.

A szőkeség elárulta: pontosan így képzeli el az igazit! Párja még nem volt nős, gyermeke sincs, azt pedig, hogy sokat dolgozik, Györgyi jól tolerálja. A modell és kedvese nemrég össze is költöztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.