Újabb esküvő van kilátásban?

Képek - Rába Timi, Judy Nero és Keleti Györgyi egyszerre lett menyasszony!

Ugyan Rába Tímea és Judy Nero jelenleg is házas, Keleti Györgyi pedig már kétszer volt férjnél, ám a napokban megrendezett Esküvő Kiállításon mindhárman lelkesen próbálgatták Héjja János divattervező meseszép menyasszonyi ruháit.

Rába Timi, Judy Nero és Keleti Györgyi egyszerre lett menyasszony! képgaléria

2009.02.05 06:40ma.hu - Fotó: kekezust.hu

Rába Tímea több évi együttélés és polgári esküvő után, három éve mondta ki ismét a boldogító igent ugyanannak a férfinak, mert párjával szeretett volna egy „világraszóló lakodalmat” tartani.

Kívánságuk teljesült, azóta a Tímea előző kapcsolatából származó fia, és férjével közös kislánya után, közel másfél éve megszületett a kisfiuk.

„Elképzelhető, hogy néhány év múlva a férjemmel megerősítjük az egymásnak tett fogadalmunkat, és utána a barátainkkal bulizunk egy nagyot, de jelenleg ez nem aktuális."

"Az biztos, hogy az esküvő a legemlékezetesebb nap egy nő életében, amikor ő szeretne a világon a legszebb lenni. Én is így voltam ezzel, és bár Héjja János akkor is meseszép ruhakölteményt készített nekem, azóta is szívesen öltök magamra menyasszonyi ruhát. Kislányom, Nina is szereti a szép darabokat, ezért az Esküvő Kiállításon ő is modellt állt, persze nem menyasszonyi, hanem – a korának megfelelően – koszorúslány ruhában” – meséli Rába Tímea, akit férje és pici fia is elkísért az eseményre.

Kétségtelenül Héjja János divattervezőnél volt a legnagyobb sürgés-forgás, ugyanis Rába Tímea és kislánya után még két ismert hölgy, Keleti Györgyi és Judy Nero is alkalmi menyasszonynak állt.

„Már két házasságon túl vagyok, ezért ha ismét férjhez megyek, nem hófehér, hanem ekrü, vagy krémszínű ruhát öltök magamra. Stílusában vélhetően olyasmi lesz, mint amilyet a kiállításon viseltem, vagyis az alakot kiemelő, sellő fazonú” – újságolja Keleti Györgyi, aki a rögtönzött divatbemutató után – még menyasszonyi ruhában – odaszaladt egy puszira a közönség soraiban álló, őt csodáló párjához.

„Épp most folyik a válóperem, és nagyon bízom benne, hogy hamar lezajlik, mert már a nyáron szeretnék oltár elé állni az új párommal. Mert én igenis hiszek a házasság intézményében, annak ellenére, hogy az első nem volt sikeres. Az biztos, hogy szexi darabot fogok választani, remélem Héjja János segítségemre lesz, és a legszebb menyasszonyi ruhát álmodja meg nekem” – mondja Judy Nero.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.