Családanya lesz a botrányhősből?

Mi történt? Keleti Györgyi szívesen szülne!

A tavalyi év nem a legszerencsésebben alakult Keleti Györgyi számára - A szőke sztár szexbotrányától volt hangos a sajtó. Most azonban úgy tűnik, kezd alaposan megváltozni Györgyi élete.

Hal a tortán: Keleti Györgyi kétszer is elsírta magát főzés közben képgaléria

2009.01.09 09:25ma.hu

Két válás után ugyanis Keleti Györgyi úgy érzi, rátalált az igazi - Egy baráti társaságban ismerkedett meg Attilával, aki egy információs és biztonságtechnikai cég társtulajdonosa. A férfinak rögtön megtetszett Györgyi, s már másnap hívta telefonon. A modell azonban csak több heti udvarlás után adta be a derekát.

Nagyon örül annak, hogy a párja csak az övé: Attila még nem volt házas, nincs gyermeke sem. Sokat dolgozik, amit Györgyi jól visel, hiszen már összeköltöztek és a párja hozzá tér haza. Szüleiknek is bemutatták egymást, s a sztár úgy érzi: ennek a férfinak szívesen szülne! - adta hírül a Star magazin.

Lehet, hogy Keleti Györgyiből hamarosan gondos családanya lesz?

Az ősszel napokig szerepelt a szőke sztár a bulvárlapok címoldalán. Egyik lap ugyanis nyilvánosságra hozott egy olyan, olasz szexvideót, melyen egy hölgy a lakásán fogad egy férfit; az újság állítása szerint Keleti Györgyi volt látható a felvételen, aki Olaszországban pénzért árulta a testét.

Az ügyből botrány lett - Családja és barátai kiálltak a lány mellett, jogi képviselője véleménye szerint pedig manipulált felvételről volt s, amely a média számára készült.

Györgyi közölte, a magánélete nem tartozik senkire, s ezért jogi eszközökkel lép fel azok ellen, akik valótlant állítanak róla.

A sajtótájékoztatón feltett kérdésre - miszerint elismeri-e, hogy tényleg ő látható a felvételen, Keleti Györgyi úgy fogalmazott: ez a dolog csak azokra tartozik, akikkel ő megosztja.

A szőke sztárral egyébként korábban megesett, hogy az interneten fellelhető fotóit használta fel valaki külföldi oldalon szexhirdetéshez.

Egy olasz escortszolgálat oldalán volt látható, Nikol néven, csábító fotókkal felhívva magára a figyelmet. Keleti Györgyit ez az eset is megviselte, de mint mondta, már nem először éltek vissza fotóival ügynökségek.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.