Gyereket akar a humorista

Nacsa Olivér: "Ne legyen se kicsi, se nagy"

Fél évvel el kellett halasztani az esküvőt, de a menyasszony túljutott a betegségen, jöhet a szertartás. Azt se bánná az ifjú pár, ha a baba már a pocakban lenne a nagy napon.

2010.12.13 14:29ma.hu / Napi Ász
Nacsa Olivér vacsorát adott barátainak (Fotó: RTL Klub / Vacsoracsata)

Feltehetően valamilyen étellel jutott Nacsa Olivér menyasszonyának a szervezetébe az a fertőzés, amely miatt egy külföldi nyaralás után csúnya kiütések jelentek meg rajta. Zsuzsit fél éven keresztül kellett kezelni, mire meggyógyult, és ez a korábbra tervezett esküvőt is meghiúsította.

Mostanra viszont minden akadály elhárult, így végre némi késéssel meg lehet tartani a neves eseményt, amelyen nem más, mint Fábry Sándor lesz a vőlegény tanúja.

Nacsa elmondta, a lagzit nem akarták se túl kicsire, se túl nagyra szervezni, de a baráti körhöz tartozó embereknek mindenképp ott a helyük. Ami pedig az esküvő utáni édes órákat illeti, Olivér bevallotta, könnyen lehet, hogy mire tavasszal sor kerül a nagy napra, már úton lesz a kis trónörökös vagy hercegnő.

A humormester visszatér Debrecenbe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.