Nagyon költséges műfaj az övék!

Nacsa Olivér túl sokba kerül!

A Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem látható friss műsorral egyik televízió képernyőjén sem. A Tabu Tv-nek ezúttal Nacsa Olivér mesélt az eltűnés hátteréről. A nevettető elárulta, hogy nagyon költséges műfaj az övék, és így a gazdasági világválság idején nem sok csatorna engedheti meg magának, hogy megfizesse őket.

2010.04.03 15:53tabu.tv

Nacsa ennek ellenére hozzátette: folyamatosan tárgyalnak különböző televíziókkal!

Úgy tűnik, hogy válság van a tévés piacon is. "Lehet még rá számítani, hogy tovább szórakoztatjuk az embereket. Most van egy gazdasági válság, ami azt jelenti, hogy a televíziók műsorra költött pénzei is lényegesen kevesebbek. A miénk pedig nem egy olcsó műfaj. A maszkoknak és a kellékeknek azért bizonyos költségei vannak..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nacsa Olivér.

"Vagyunk tárgyalásban, de hát megvagyunk mi műsor nélkül. Nem kell minden áron! Ötlet az van, úgyhogy meglátjuk!"
- árulta el a tabutv.hu riporterének a nevettető, aki korábban Bagi Ivánnal több száz közös műsort készített már el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.