Menyasszonya allergiás rohamot kapott

Szörnyű betegség miatt marad el Nacsa esküvője

Egy szörnyű betegség miatt kénytelen volt elhalasztania esküvőjét a humorista, Nacsa Olivér és menyasszonya, Kis Zsuzsi.

2010.08.20 08:29Kiskegyed

Még februárban kezdődött a baj, amikor a pár Skóciában pihent. Egy étteremben különféle finomságokat kóstoltak meg, köztük az osztrigát is.

Hazaérve Zsuzsi allergiás rohamot kapott, testén csúnya hólyagok jelentek meg, arca pedig a felismerhetetlenségig feldagadt. Azonnal rohantak az orvoshoz, aki tanácstalanul állt az eset előtt.

- Több hónapig vizsgálták Zsuzsit, mi válthatta ki az allergiás reakciót, de nem találtak semmit. Aztán mégis kiderült, hogy az osztriga volt az oka, ami ugyan finom étel, de bizonyos emberek szervezete így reagál rá.

Zsuzsival megbeszéltük, hogy amíg a sebek nem múlnak el az arcán és a testén, nem tartjuk meg az esküvőt. Nekem nem számít, mikor mondjuk ki az igent, már most is olyan, mintha férj és feleség lennénk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.