Olivér bízik 2010-ben

Nacsa Olivér nem lesz tévében Szilveszterkor, mert drágák a maszkok

Nacsa Olivérrel is a kaszabolós-zombis játék bemutatóján beszélgetett a juj.hu, mint korábban kollégájával Bagi Ivánnal.

2009.12.27 08:56juj.hu

Elmondta: Szilveszterkor nem lesznek tévében sehol, ennek okát ő a gazdasági válságban látja, hiszen még a maszkok is nagyon drágák s náluk nem is egy kell belőlük. De reménykedik: kettőezertíz jó év lesz. Ő így gondolja. A játékról, amelynek sajtótájékoztatójára meghívták, hogy celebként népszerűsítse azt, elmondta: ő nem venné meg. Mindegy. Úgy nyilatkozott, hogy ő nem kriminálpszichológus és ahhoz, hogy valaki ettől gyilkoljon, beteg elmének kell lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.