Nem bírta elviselni a veszteséget

Borzasztó! Testvére temetésén ölte meg magát

Szörnyű veszteségeket kell átélnie két nővérnek a romániai, Suceava megye egyik településén, akik testvérük temetése alatt tudták meg, nagyobbik fiútestvérüket elütötte a vonat. A rendőrség szerint a 42 éves Vasile öngyilkos lett.

2010.12.07 13:45manna.ro

A jelek szerint a férfi nem bírta elviselni 34 éves öccse, Nicu halálát, ezért úgy döntött, vonat elé veti magát. Tettét testvére temetése alatt hajtotta végre, aki szénmonoxid-mérgezésben halt meg.

A szomszédok találtak rá Nicu holttestére annak lakásában, a férfi három gyermeket hagyott árván. Nicu távozása nagyon megviselhette a nagyobbik testvért, Vasilét, a családtagok beszámolói szerint teljesen megváltozott.

Vasilének nem volt családja, ez lehet a magyarázat arra, miért ragaszkodott ennyire öccséhez. A testvérek egymáshoz közel laktak, és rengeteg időt töltöttek egymás társaságában.

A vasárnapi tragédia után a családtagok pár nap leforgása alatt másodjára vihetnek koporsót a temetőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.