Harsányan nevettek a színész idomain!

"Magamévá tenném" - P. Diddy kibukott a bögyös DeNiro-tól

Az amerikai show, a Saturday Night Live felvételei jól bizonyítják, hogy Robert DeNiro-nak sikerei ellenére sem derogál nagy közönség előtt viccet csinálni saját magából. A közkedvelt műsor kedvéért bögyös nőnek öltözött.

2010.12.07 15:29mellesleg - Fotó: mediaite.com - aceshowbiz

A Saturday Night Live egy késő éjszaka futó műsor, mely előszeretettel parodizál mindent és mindekit Amerikában.

Éppúgy nem félnek a sokszor elferdült értékeket közvetítő kultúrát a szájukra venni, ahogy a politikát sem, a nézők nagy örömére.

A show sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyike a legrégebb óta futó produkcióknak, amit egyszerre köszönhet szókimondásának és a rengeteg sztárnak, akik szíves-örömest vesznek részt a forgatásokon.

A készítők 36 szezont tudhatnak maguk mögött, amit számos díjjal is jutalmazott már a szakma. Robert De Niro-val pedig nem lehet mellényúlni.

Habár ritkán szerepel komédiákban, produkciója óriási sikert aratott, de természetesen nagy szerepe volt ebben a vele fellépő rappernek is, aki azonnal átállt vicces üzemmódba, és poénjaival lerohanta a nőnek öltözött hollywoodi nagyágyút a közönség nagy derültségére.

A rögtönzött kabaré során P.Diddy teljesen rákattant de Niro gömbölyded idomaira, majd azt is kijelentette, ha nem az anyja lenne, talán még a magáévá is tenné.

Persze a keményfiú nem fogalmazott ilyen cizelláltan, amit a nézők újfent nagy nevetéssel jutalmaztak.

A színészóriás egyébként promóciós szándékkal érkezett a stúdióba, ugyanis éppen az Apádra ütök című nagyszerű vígjáték harmadik részét népszerűsíti.

Életmű-díj jár Robert De Niro-nak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.