Olasz származású a színész!

Szülinapi ajándék! Robert de Niro ferrazzanói polgár lesz

Szívének kedves ajándékot kapott Robert De Niro 65. születésnapjára. Az olasz-amerikai színész felkerül a dél-itáliai Ferrazzano község választói névjegyzékére és a külföldön élő olaszok anyakönyvébe.

2008.08.25 09:30MTI

A hírt hivatalos fórumok - a polgármester és a New York-i konzulátus - erősítették meg. A regisztrálás a bronxi születésű művész kérésére történik, aki - miután már korábban megkapta az olasz állampolgárságot - tovább akarja erősíteni kapcsolatait a dél-olaszországi Campobasso közelében lévő kis faluval, ahonnan dédapja, akit Di Nirónak hívtak, kivándorolt Amerikába. 

Dédunokája, akinek nevében csak egy apró változtatás történt, még szeptember vége előtt megkapja mindazokat a jogokat, amelyek egy ferrazzanói polgárt megilletnek - írta Corriere della Sera című olasz napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.