Vállalta, mert aludnia se volt hol

Videóval - Stallone 45 ezer forintért pornózott

Négyszázezer dollárért, azaz csaknem 85 millió forintért vette meg valaki Sylvester Stallone 1970-ben készült pornófilmjét az e-Bay internetes piacon.

2010.11.30 06:29ma.hu

Ha akkor fizettek volna neki ennyit....Sylvester Stallone Parti Kitty-nél és Studnál című pornófilmje, mely a sztár karrierjének kezdete előtt, 1970-ben készült, most átszámítva 85 millió forintért kelt el az e-Bay-en - adta hírül a New York Daily News.

Nem tudni, ki perkált le ennyi pénzt a pikáns műért, mely egyébként azóta Italian Stallion néven fut.

Tulajdonosa korábban a Bryanston Distributors volt, most azonban busás áron megvált a filmtől.

Egy biztos, az annak idején igencsak pénzszűkében levő Stallone nagyon örült volna ennek a csillagászati összegnek a film készültekor.

Nem titok - a ma sikeres színész 1978-ban elárulta, mennyit kapott a pornózásért. Mindössze 45 ezer forintnak megfelelő dollárt.

Mivel azonban elég szegényen élt, ennek az összegnek is örült. Laknia sem volt hol, azokban az időkben valósággal hajléktalanként élt...

Kiütötte Julia Roberts-et Stallone!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.