Apa az ilyen?

18 éves lánya szeme láttára gyújtotta fel magát

Sokkoló módon lett öngyilkos egy 41 éves férfi a romániai, Argeş megyei Băiculeşti községben.

2010.11.26 12:02manna.ro

Munkájával végezvén otthonának raktárában kiürítette egy láncfűrész üzemanyagtartályát, a benzint magára locsolta, majd bement lánya szobájába, és a 18 éves lány szeme láttára egy öngyújtóval felgyújtotta magát.

A fiatalnak még volt annyi lélekjelenléte, hogy megpróbálja egy pokróccal kioltani a lángokat apján, sikertelenül. Mire kiértek a mentők és a tűzoltók, már csak Laurenţiu Gheorghe Ciucă halálát tudták megállapítani. A férfi teste már elszenesedett.

Az apa egy fűrészáru gyárban dolgozott. Felesége két évvel ezelőtt hagyta el családját, és ment Olaszországba dolgozni. A két gyermek gondozása a férfira maradt, időközben a házaspár elvált.

A férfi nem tudott beletörődni abba, hogy felesége elhagyta, és sokszor hangoztatta, hogy öngyilkos lesz. Szerdán erre sort is kerített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.