Vallott a fogarasi lány gyilkosa

Kirabolta, megerőszakolta, megkéselte majd élve felgyújtotta a lányt

Elfogták ma annak a 21 éves fogarasi lánynak a gyilkosát, akit szombatról vasárnapra virradólag brutálisan megkínoztak, megerőszakoltak, majd meggyújtottak.

2010.08.09 19:11manna.ro

A brassói nyomozók szerint egy 29 éves férfi követte el a rémtettet, akit többször elítéltek már lopás miatt. A vallomás során az elkövető hátborzongató részletességgel mesélte el, hogyan vetett véget az egyetemista lány életének. 

Elmondása szerint lopás szándékával tört be a lakásba. A villát alkalomszerűen választotta ki, miután meglátta, hogy nyitva az egyik földszinti ablak. A lakásba bejutva zajt hallott az emeletről, és a hangforrást követve szemtől szembe találta magát 21 éves áldozatával, aki nem sokkal azelőtt érkezett meg a helyi diszkóból.
 
A lány megijedt, berohant a szobájába, és magára zárta az ajtót. A büntetett előéletű elkövető úgy döntött, nem hagyja életben a betörés egyetlen szemtanúját. Lement a konyhába, magához vett egy kést, és elindult az emeleti szoba fele. A lány kétségbeesésében megpróbálta felhívni testvérét, ám annak telefonja ki volt kapcsolva. A férfi betörte az ajtót, megerőszakolta, majd megkéselte a lányt. 

Hogy a nyomokat eltüntesse, meggyújtotta áldozata ágyát, amelyben a lány feküdt, és a gyilkos elmondása szerint még élt. A nyomok eltüntetési kísérlete nem járt sikerrel. A tűz csak néhány berendezési tárgyat tett tönkre, a bizonyítékok nagy része használható maradt.
 
A gyanúsított a büntetőeljárás lezárultával életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.