"Biztosan nagy zrikálás lesz"

Rákóczi Feri: Nem miattam küldték el Vágót!

Bízik benne, hogy nagy durranás lesz az általa vezetendő 40 milliós játszma, de már annak is örül, ha negyedannyi sikeres műsort csinálhat, mint Vágó István - mondta el Rákóczi Ferenc, aki tisztázta: nem miatta kellett mennie a kvízmesternek.

2010.11.19 08:40ma.hu - Fotó: bevezetem.hu

November 29-én indul a TV2 új játéka, a 40 milliós játszma, melyet Vágó István helyett - akivel a minap szerződést bontott a csatorna - Rákóczi Ferenc vezet majd. A sztár mostmár beszélhetett arról, hogy valóban ő kapta a feladatot, mindez egy két nappal ezelőtti TV2-ős parti előtt derült ki. Nagyon megtisztelőnek érzi a felkérést, ugyanakkor nagy teher is.

Ő alapvetően rádiós, ki kell tanulnia a a televíziózás minden csínját-bínját. Rákóczi Feri tudja: sok elfoglaltsággal jár a műsorvezetés, s míg rádiós műsorának 12-kor vége, ez egy esti műsor. De a kettő között így is jut ideje a gyerekeire, a szerelmére. Reméli, a családi élete nem sínyli meg az új kihívást.

Némileg furcsa, hogy rádiós műsorvezető társa, Sebestyén Balázs ellen veszi fel a harcot, aki ugyanebben az időben az RTL Klubon vezeti majd a Való Világot. Biztosan nagy zrikálás lesz - mondta Ferenc, de azt nem hinné, hogy ő ugyanolyan "szupersztár figura" lenne.

Fotó: tv2.hu

Rákóczi Feri szerint jelenleg Balázs a legnépszerűbb műsorvezető hazánkban, nem akar ő második Balázs lenni, az élet majd megmutatja, mire képes. Épeszű ember egyébként nem gondolhatja, hogy miatta bontottak szerződést Vágó Istvánnal.

Rettentően tiszteli őt, már akkor boldog lenne, ha negyedannyi sikeres műsort csinálhatna, mint ő - mondta a Napi Ásznak Rákóczi Ferenc.

Két nappal ezelőtt kiderült: mégsem Vágó István indíthat új műsort a TV2-őn, ahová 2009 nyarán igazolt át.

Korábban arról volt szó, hogy valószínűleg ő vezetheti a 40 milliós játszma című vetélkedőt, hiszen az ő személye a vetélkedők terén garancia a sikerre. Vágó István az RTL Klubtól való távozását követően a Párbaj című műsorral indított a TV2-őn, ám ez nem hozta meg a várt sikert.

Úgy hírlik, a kvízmestert igen váratlanul érintette, hogy a készülő vetélkedőt mégsem ő vezetheti, ugyanis már próbálták vele a produkciót.

Kiss Péter, a TV2 programigazgatója azzal indokolta a Vágóval való szerződésbontást: tisztelik és nagyra becsülik a kvízmester pályafutását, műsorterveikben azonban nem szerepel olyan formátum, mely illeszkedne a személyéhez, kvalitásához.

Valóban, a 40 milliós játszma kapcsán felmerült a neve, de meggyőződésük, hogy ez a műsor más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván - mondta.

Egy, Napi Ásznak nyilatkozó informátor már korábban jelezte, hogy Rákóczi Ferenc lehet a befutó Vágó helyett, ám ő csupán annyit mondott az érdeklődésre, hogy nem tud ilyesmiről, noha igen megtisztelő lenne a feladat számára.

Az új produkciót illetően szó volt még Kovács Áronról, Havas Henrikről, Gundel-Takács Gáborról is, de azt sem volt kizárt, hogy Till Attila vezesse a műsort. Most kiderül, ki ülhet a műsorvezetői székbe.

A drogozás ártalmatlanságáról értekezik Vágó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.