Eszik, alszik és "kakkant"

Videóval: Rákóczi Feri évente egyszer szexel, és abból is mindig gyerek lesz!

A Class FM műsorvezetőjének nemrég született meg második gyermeke, aki most még csak eszik, alszik és kakkant.

2010.05.15 19:14tabu.tv

"Nagyon kiváló férfiembert gyártottunk le. Funkciójának megfelelően él és létezik, tehát: eszik, alszik és kakkant. Ő neki most még ezt kell tudni! Egyes számú próbagyerekünk, a Panna egy császáros megoldás volt, és ilyenkor a második is az kell, hogy legyen, szóval nagy meglepetés bennünket nem ért!" - meséli a tabutv.hu riporterének Rákóczi Ferenc, aki apás szülésre vágyott volna, de ez már valószínűleg csak álom marad.

Feri másik gyermeke is örül az új jövevény érkezésének, azonban még nem tudja hová tenni, hogy nem foglalkoznak vele annyit a szülők, mint régen.

"Érzi, hogy zavar van az erőben. Az a két ember, aki eddig csak őt abajgatta, az most megosztja erőit. Amikor például anyu cicire emeli Somát, és végzi a természet által oly közkedvelt szoptatás nevű funkciót, akkor elkezd valamit csinálni, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Az asztalról lepakolás van, de nincs cirkusz, csak jelzi, hogy Ő ott van!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Class FM műsorvezetője.

"Egyszer sem volt még nálunk bébiszitter. Nagyon ritkán lepasszoljuk őket, de akkor is inkább úgy, hogy a családból valaki jön hozzánk. Két hetes gyerekkel mostanában nagyon nem tervezünk újat, úgyhogy szerintem most egy nagyobb szünet következik. Mi egyébként évente egyszer szoktunk szexelni, és abból is mindig gyerek lesz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rákóczi Feri, akivel a Budapesti Pálinka Fesztiválon beszélgettünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.