Felesége jobban vezet a rádiósnál

Rákóczi Feri agresszívan ordítja, hogy ő nem az

A Class FM nagyszájú és nagytestű rádiósa vezetési szokásait osztotta meg a nagyérdeművel - Rákóczi Feri szerint a nők csak a kevesebb vezetés miatt lehetnek tapasztalatlanabbak, nála pedig jobban vezet a felesége.

2010.06.11 06:30Tabu tv

"Nem vagyok agresszív, jó?!" - kiabálta a tabutv.hu mikrofonjába Rákóczi Feri, amikor az odamondogatós vezetési stílusáról kérdezték.

"Nincs olyan, hogy jobbak a férfiak, vagy a nők. Ez az egész különbség dolog szerintem abból adódik, hogy ugye egy családban általában egy autó van, és azt legtöbbször apu kezeli. A nőknek emiatt lehet talán kevesebb a gyakorlatuk, de az is jellemző, hogy ők sokkal inkább ésszel vezetnek!" - mesélte a Tabu Tv internetes videójában a Class FM műsorvezetője a Hungaroringen.

Rákóczi Feri szerint nem vitás, hogy a nők sokszor gyengébben teljesítenek az utakon, de rögtön meg is védi őket.

"Lehet, hogy a tapasztalatlanság okán is lassabbak, ami miatt persze a férfiak megőrülnek. Mindez egyébként szerintem hülyeség, mert mindenki oda fog érni, ahová indult. Ha 100 kilométeren veretek, akkor maximum tíz perccel érek oda korábban az őrült tempóval, ez pedig nem éri meg..." - vélekedett a tabutv.hu felvételén a műsorvezető.

"Nálunk például a párom jobban vezet, mint én. Ő nagyon tehetséges sofőr, de én vagyok többet kocsival" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rákóczi Feri, aki azt is elárulta, hogy a kedvese rally versenyző.

Rákóczi Feri: Ugye milyen sokat fogytam?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.