Egyszer lett volna lehetősége családalapításra

Falusi Mariann: Nem láttam értelmét anyukámnak lepasszolni a babát

Szerető családban nevelkedett a Pa-dö-dő sztárja, ő maga mégsem alapított családot - Egyszer majdnem lett gyermeke Falusi Mariannak. De nem így döntött.

2010.11.19 06:29Fotó: Kiskegyed

Egyedül él jelenleg szentendrei házában Falusi Mariann - mint mondja, nem magányos, mindig számíthat édesanyjára és barátaira, a házban azonban kutyusa a társa.

A Pa-dö-dő sztárja megtanult egyedül élni. Volt életében három-négy nagy szerelem, egyikből sem lett azonban házasság és gyerekvállalás. Egyszer közel állt ahhoz, hogy babája szülessen - ötéves kapcsolata során. De úgy döntött: nem akarja. Csupán olyan, harmonikus kapcsolatban tudta elképzelni a gyermeket, amilyen saját szülei házassága volt.

Az ő állandóan változó életvitele mellett azonban lehetetlenségnek látta úgy felnevelni gyermekét, ahogyan őt nevelték a szülei - árulta el Mariann a Meglepetés magazinban.

Az énekesnő úgy véli: egy gyermek 24 órás szolgálatot igényel. Ő annak nem látta értelmét, hogy lepasszolja a babát az édesanyjának, amikor neki nincs rá ideje. Régebben anyukája mondogatta: ki fogja majd őt eltartani öregkorában.

Falusi Mariann - Fotó: RTL Klub

Mariann azonban azt felelte: egy gyereket nem azért kell megszülni, hogy legyen valaki, akinek később kötelessége a szüleit ápolni. Anyukája elfogadta álláspontját, s ma már nem téma közöttük az, hogy nem szült gyermeket - mesélte a Meglepetés magazinnak a Pa-dö-dő sztárja.

Falusi Mariann nem tagadja: párkapcsolataira rányomja a bélyegét egy  tragédia.

Egykori párja, akivel négy évig éltek boldogan, öngyilkos lett. Akkoriban a Pa-dö-dő nagyon sikeres volt, ő koncertről-koncetre járt, alig volt otthon. Idegtépő időszaka volt, de a férfi úgy értelmezhette ezt, hogy a kapcsolatuk hűlt ki. Azt hitte, Mariann szakítani fog vele. Egyszer aztán elment tőle, és a sztár többé nem látta.

Két nap után a keresésére indult, de nem találta sehol. Bejelentették a rendőrségen az eltűnését. Aztán az énekesnő a férfi legjobb barátjától tudta meg: megtalálták a holttestét...

Mariann elmondta: tudja, hogy nem felelős a volt párja öngyilkosságáért, de képtelen szabadulni a lelkiismeret-furdalástól. Soha nem fogja megtudni, mi történt a lelkében halála előtt, elmenekült valami elől, őt pedig otthagyta a megválaszolatlan kérdésekkel. Máig hatással van kapcsolataira a tragédia - ismerte be a Meglepetés magazinban az énekesnő, aki attól fél: úgy megbánt valakit, hogy ugyanez történik.

Falusi Mariann az interneten is próbált ismerkedni, de nem járt túl sok sikerrel. Volt, aki nem hitte el, hogy ő az. Más autogramot kért, egy harmadik pedig kifejtette, nem szereti azt a zenét, amit Mariannék csinálnak.

A mindig jó kedélyű énekesnőnek is vannak rossz időszakai. Volt, hogy elment pszichológushoz. Ám ott ülve érezte: neki erre semmi szüksége. Magát tudja csak kihúzni a gödörből. Olvasott és mozizott sokat. Aztán egyik napról a másikra elmúlt a depressziója.

Nem kellett sem gyógyszer, sem alkohol. Maga jött rá, hogy az élet túl rövid, muszáj értelmessé, élvezetessé tenni - mondta a Meglepetés magazinnak a Pa-dö-dő sztárja.

Tizennégy kilót már ledobott Falusi Mariann!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.