"Kicsit túlzó hírek jelentek meg rólam!"

Halálra rémültek - Mentő vitte el Falusi Mariannt

Szombati koncertje után mentőnek kellett kórházba vinni a Pa-dö-dő énekesnőjét, mivel Falusi Mariann rosszulléttel küzdött. Szerencsére nincs komoly baja.

2010.09.07 08:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - RTL Klub

Nagyon megijedtek az énekesnő szerettei és barátai, amikor szombaton mentő jött ki a koncertjére Falusi Mariannért - A Pa-dö-dő sztárját a nógrádgárdonyi kardiológiai szanatóriumban vizsgálták ki, de már jól érzi magát. Úgy véli, kissé túlzó cikkek jelentek meg róla az újságokban. Azért vitték éppen abba a szanatóriumba, mert Lang Györgyi révén jól ismerik ott őket.

Ötven éves kor felett nem is árt, ha alaposan kivizsgálják - véli Mariann, akit teljesen egészségesnek találtak. Mint mondta, a vérnyomására tíz éve gyógyszert szed, a fronthatás okozhatta a hirtelen vérnyomás-emelkedését. Komolyan elgondolkodik mindenesetre azon, hogy diétázzon. Kedden már otthon alszik, nem fog hiányozni a Magyar Dal napjáról sem - nyugtatott meg mindenkit a Napi Ászban.

Falusi Mariann rosszulléte ijedtséget és meglepetést okozott, hiszen az utóbbi időben főként a Pa-dö-dő másik tagja, Lang Györgyi egészségével voltak gondok.

Fotó: Kiskegyed

Az énekesnő, akiről két évvel ezelőtt kiderült, súlyosbodott a betegsége - szklerózis multiplexben szenved. Mint elmondta, valójában már 25 éve, de drámai mértékben csak az utóbbi években romlott a helyzet.

Györgyi betegségét a mai orvostudomány nem tudja gyógyítani. Ő azonban nem keseredett el, igyekszik pozitívan felfogni a dolgokat, úgy gondolja: az már fél gyógyulás.

Hisz abban, hogy a természetgyógyászat segítségével javulhat az állapota. Nem tud jól járni, egyensúlyproblémái vannak, de kevés koncertet mondott le emiatt. Segíteni kell neki a mozgásban, de egyébként, úgy érzi, nem sok dolog változott az életében.

Lang Györgyit nemrég baleset érte: éppen hajmosáshoz készülődött fodrászánál, amikor nem a székbe, hanem melléült. Olyan szerencsétlenül esett, hogy maga alá gyűrte a lábát.

Ő maga semmit sem érzett, csupán a körülötte levők rémült arcát látta. Az énekesnőnek több helyen is eltört a lába, kórházba kellett vinni...

Koncert közben csuklott össze Falusi Mariann!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.