Levetette magát a hídról az énekesnő párja

Minden előjel nélkül lett öngyilkos Falusi Mariann kedvese is

Tíz évvel ezelőtt ugyanazt élte át a Pa-dö-dő énekesnője, amit most Liptai Claudia kénytelen - Nagyon szerették egymást a párjával, aki lendületes, energikus fiú volt, mégis levetette magát a budapesti Árpád-hídról.

2010.04.26 08:35ma.hu - Fotó: rtlklub.hu

Falusi Mariann kedvese tíz éve választotta önként a halált - Az énekesnő Ómolnár Miklósnak és Havas Henriknek mesélt a tragédiáról, az Esti Sztori felvételén. A Mariann szerint lendületes, nála jóval fiatalabb fiú mindenféle előjel nélkül lett öngyilkos. Az énekesnő elmondta, nagyon szerették egymást, de ez mindenkinek a saját döntése - ma már elfogadta, de megérteni sosem fogja.

Szerinte az öngyilkosság hülyeség, az élet a lényeg és élni mindig érdemes. Mariann elmesélte, nem vesztek össze egykori párjával. Aznap lemezt készítettek Lang Györgyivel - azt mondta a párjának, menjen el néhány napra, mert nem tud vele foglalkozni. Úgy tűnik, ez volt az utolsó csepp a pohárban a számára. Kiment az Árpád-hídra és leugrott.

Az énekesnő abból jött rá, hogy baj van, hogy amikor hazaért, otthon találta az övet, amelyet technikusként a férfi mindig magával hordott. Azonnal keresni kezdte őt. A férfi, úgy tűnik, biztos akart lenni a halálban: nem a Dunába, hanem a kövekre ugrott - írja a Napi Ász.

Falusi Mariann korábban is tett már említést élete ezen fájdalmas időszakáról.

Úgy érzi, a szerelme tragédiája tanította meg arra, hogy ok nélkül ne bántson, sértsen meg másokat, és mára ügyesen kezelje a konfliktusokat.

Két éve mesélt már róla: mindig szeretették őt a fiatal férfiak, de ha úgy érezte, hogy egy kapcsolat kihűlt, már nem nyújt túl sok örömöt, szakított.

Azt az egy nemet, amit egykor a volt párjának mondott, azonban mindig bánni fogja - hozzá hasonlóan "lelkis" barátjától azt kérte, hogy utazzon el egy kicsit, pihenjen az apjával, amíg ő feltornyosult teendőit elintézi - ez volt a lemezfelvétel. Sokkolta, amikor kiderült, hogy a párja öngyilkos lett.

Mint Falusi Mariann elmondta: a tragikus eset óta fél visszautasítani, nemet mondani embereknek. Hátha jóvátehetetlen dolgot tesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.