Össze kellett csiszolódniuk!

Falusi Mariannt újra megnevelte édesanyja!

Ázsiában jártak, és össze kellett csiszolódniuk a kalandos út elején. Falusi Mariann ismét régi szerelmének, Ázsiának hódolt, hiszen három hetet töltött ezen a csodálatos földrészen.

2009.02.18 07:00rtlbulvar.hu

- " Először a barátnőmmel indultam útnak, Burmában voltunk egy hetet, oda nem jött az anyukám, ő a barátnőm lányával egy héttel később érkezett Bangkokba, ahová természetesen mi is átutaztunk. A Reggeliből az is kiderült, hogy az énekesnőt kicsit újra "megnevelte" anyukája, hiszen össze kellett csiszolódniuk. De ez hamar ment, és csodálatos utazásban volt részük. "

Mariann 70 éves mamája nagyon jól bírta a túrát, minden járműre felült, egy alkalommal még egy motoros mögé is felpattant. A hölgyek jártak azon a helyen, ahol korábban James Bond filmet forgattak. 

Azt mondják, maradt még bőven látnivaló, úgyhogy jövőre mindenképpen szeretnének visszatérni.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.