Jó ügyért vetkőzött a Mamagésa és az énekesnő

Soma és Falusi Mariann felfedte meztelen testét!

Először nemet mondott a felkérésre a jazz énekesnő - Még olyasmiért sem vetkőzik, ami a szívügye, mondta. Soma véleménye azonban megváltozott, mikor meglátta a többiekről készült képeket. Akárcsak a Pa-dö-dő sztárjáé.

2009.12.10 10:30Fotó: redlemon

Soma és Falusi Mariann a rasszizmus elleni harchoz csatlakozott - méghozzá anyaszült meztelenül. Aktképeikkel - melyek a legintimebb részeiket takarják - arra hívják fel a figyelmet, hogy megengedhetetlen a faji megkülönböztetés.

Somának szívügye a dolog - legifjabb testvére félcigány, mivel édesanyja második férje roma. A Hot! magazinban elmondta: testvérét már az első iskolai napján kiközösítették. Nem akartak mellé ülni, mert roma.

Aggasztónak tartja, hogy ha az emberek gyűlölik egymást, a gyerekeiket is ebben a szellemben nevelik. Somát is érték bántások fiatalabb korában, sokszor a haja miatt gúnyolták. Húszéves korára ez benne úgy csapódott le, hogy kifejezetten szerette provokálni az embereket - mondta el a Hot! magazinban.

Manapság a jazz énekesnő a cigánytábor önkénteseként is tevékenykedik. Verseket tanít a gyerekeknek, énekel nekik - mint mondja, ők pedig egész nap a haját fogdossák. Úgy véli, mióta foglalkozik velük, van előttük más példa is, mint amit eddigi életükben láttak - nem csupán a szegénység és a kirekesztettség - vélte a Hot!-ban az énekesnő.

Vannak, akik már riporterek, kameramanok akarnak lenni, és nem csak azt látják, hogy egy húszéves lánynak szükségszerűen négy-öt gyermeke van.

Soma a Hot! magazinban elárulta, azért meztelenül pózoltak a jó ügy érdekében, mert manapság a legdirektebb figyelemfelkeltés a ruha nélküli nő.

Falusi Mariann is érték támadások külseje miatt. Előfordult, hogy valaki az autóból kikiabálva tett megjegyzést a testére vagy a színes hajára.

Szerinte akik a külső miatt bántanak mást, bele se gondolnak, milyen rossz dolog a gyűlölet. Sajnálatos, hogy veszik egyesek a bátorságot ahhoz, hogy mást bántsanak külseje okán. Magyarországon sajnos sokkal gyakrabban fordul elő ilyesmi, mint külföldön - vélekedett a Hot! magazinban a Pa-dö-dő sztárja.

Mariannt nem érdekelte, hogy ruhában vagy anélkül fotózzák. Végül Marilyn Monroe képével örökítették meg. Ő is ízig-vérig nőnek érzi magát, csak más formában. Ez az üzenete a párosításnak: a szépség, a jóság nagyon sokféle lehet - mondta a Hot! magazinban az énekesnő.

Tudja meg Falusi Mariann hálószobatitkát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.