Hetekre nyomorékká tette Grace-t a fülbelövés

Fülbevalót akart, lebénult a tinilány!

Hónapokig felkelni sem tudott Grace, a tizenöt éves kamaszlány, aki egy fülbelövést követően kapott olyan vírusfertőzést, hogy kis híján örökre lebénult!

2010.11.09 10:29ma.hu - Fotó: Daily Mail

Túl sokba került a 15 éves Grace-nek a fülbevaló - A tinilány tavaly novemberben egy fülbelövés miatt ritka vírusfertőzést kapott, mely megtámadta az idegrendszerét.

Grace a kórházban, magatehetetlenül

Először csupán a lábujjaiban érzett bizsergést, de pár nap elteltével egyre nehezebben tudott járni. Aztán kiesett a kezéből a ceruza, nem tudta megfogni...

Grace-t ekkor vitte kórházba az édesanyja, ahol a lányon teszteket végeztek el, de másnapra már sem lábait, sem karjait nem bírta megmozdítani!

Átkerült egy másik kórházba, ahol kiderült: Guillan Barre szindróma következtében történt bénulás.

Grace két napra kómába esett, összeomlott a tüdeje. Úgy tűnt, sorsa az égiek kezében van...

A már felépült lány édesanyjával

Csodával határos módon mégis felépült! Két héttel később megmozdultak az ujjai, és nyelvét is tudta használni. Átvitték az intenzív osztályra, ahol szépen, fokozatosan visszatért végtagjaiba az élet.

Tavaly decemberben újra lábra állhatott. A színészi ambíciókat dédelgető Grace tavasszal legnagyobb megkönnyebbülésére újra felléphetett a világot jelentő deszkákra is.

Édesanyja rendkívül hálás és büszke a lányára, amiért úgy kapta vissza, amilyen a fertőzés előtt volt.

Kevés eséllyel perel a lebénult kaszkadőr családja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.