Sütötte, sőt adakozott is - kevesebbet kapott

Palacsinta mentette ki a rabot a börtönből!

Palacsintasütés és -adakozás jutalmaként idő előtt szabadult a börtönből egy elítélt az Egyesült Államokban

2010.11.07 16:55MTI

A 44 éves illető lopásért kapott fél év büntetést. Hamarosan a börtön konyhájára került szakácskodni és minden szorgos munkával eltöltött nap háromnak számítódott büntetésébe.

Csakhogy a palacsintasütő férfit túl vajszívűnek találta a börtön személyzete, mert néha nemcsak két palacsintát adott egy-egy rabnak, hanem a fejadag dupláját: négyet is.

Emiatt viszont menesztették a konyhából. Ügye tárgyalásán azonban a bírónő a vádlott javára írta annak palacsintás nemeslelkűségét, és helyt adott kérelmének: elrendelte, hogy 73 nap börtön után helyezzék szabadlábra.

A férfit egyébként Palacsintának - Mr. Pancake-nek - hívták a börtönben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.