Salvador Dali arcszőrzete a legismertebb

Vicces képek: a világ leghíresebb bajuszai

Minden idők legismertebb bajusza címet Salvador Dali nyerte el az MSN Him című férfimagazin olvasói szerint.

Nézze meg minden idők leghíresebb 10 bajuszát! képgaléria

2010.11.04 19:40ma.hu
Charlie Chaplin kis bajuszkája (Fotó: bp.blogspot)

Több mint 14 ezer olvasó szavazott az MSN Him című online magazinban arról, hogy kinek a bajusza a legismertebb.

Az arcszőrzetek toplistáját a spanyol festőművész, Salvador Dali vezeti, de dobogós helyet kapott a pankrátorként ismertté vált, később filmszínészként is működő Hulk Hogan, valamint az egyik leghíresebb tudós, Albert Einstein.

A 10-es lista további helyein találkozhatunk a német filozófus, Friedrich Nietsche nevével, az 5. és 6. helyen egyforma „ismertségi” aránnyal áll Charlie Chaplin (komikus színész) és Freddie Mercury (zenész, énekes) bajsza, őket pedig sorrendben Daley Thompson (atléta), Bruce Forsyth (brit komikus, showman), Jimi Hendrix (zenész) és Ian Botham (krikettjátékos) követi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.