Vége-hossza nincs a szexbotrányainak?

Mocskos ügy - Tini állítja, hogy pénzért szexelt Berlusconival!

Már talán számon sem lehet tartani, hány hölgy állította eddig, hogy szexuális kapcsolata volt az olasz miniszterelnökkel - most sajnálatos módon egy tinilány teszi ezt.

2010.10.29 17:29ma.hu

Nem kiskanállal falja az életet Silvio Berlusconi! Az utóbbi időben egyre-másra derül ki, hány nővel volt szexuális kapcsolata.

Számos modell és prostituált állt már elő a történettel, miszerint ágyba bújt az olasz miniszterelnökkel. Eddig ugyan többnyire könnyűvérű nőcskékről volt szó, csakhogy újabban egy még most is csak 18 éves tinilány állítja, hogy lefeküdt Berlusconi-val, ráadásul pénzt kapott érte...

A kormányfő a jelek szerint - ismét - nagy botránynak néz elébe. A szexuális kapcsolat idején a hölgyemény ugyanis még bőven kiskorúnak számított. A lány ráadásul mint illegális bevándorló él Itáliában, egyébként marokkói származású.

A Rubyként emlegetett fiatal hölgy több, Berlusconi által rendezett partin jelen volt, tavasszal is járt a házában, de a szexre állítása szerint a miniszterelnök milánói villájában kerítettek sort.

A történetre talán fény sem derül, ha Ruby-t nem tessékelik ki a közelmúltban albérletéből rendezetlen jogi státusa miatt.

Hisztériás jelenetet rendezett, amikor a rendőrök kijöttek hozzá és a tartózkodási engedélyét kérték. Ekkor kottyantotta ki, hogy ismeri Berlusconi-t és még viszonya is volt vele.

A kormányfő közvetlen környezete szerint ugyanakkor ez a sztori csak kitaláció, mely Berlusconi lejáratását szolgálja.

Rooney-t anyagilag is megviseli a botrány

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.